Modely všeho druhu

Join the forum, it's quick and easy

Modely všeho druhu
Modely všeho druhu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRC 2024

3 posters

Goto down

HRC 2024 Empty HRC 2024

Příspěvek pro Admin Mon Apr 01, 2024 6:30 pm

Dnes začala nová série.

RZ - 1

Dorazily karoserie, se Slotym jsme se pustili do tuningů a je to vopruz. Vůbec by nás nenapadlo, že auta na stejném podvozku budou mít úplně jiná uchycení. Jistě, vysoký Mini logicky nebude mít stejně s Mustangem, ale proč mají i díry v karoseriích jinou rozteč, to nám jaksi uniklo. Ale nakonec jsme spáchali provizoria pro všechny vozy a mohlo se jet.
Trasu jsem vymyslel já, bylo to jednoduché. U vedlejšího domu se parádní okruh právě pro tyto stroje. Jen jsme stanovili, že se pojedou tři kola.

HRC 2024 20240323181752-424663-n
1 jízda já / VW
No byla to jízda první, někdo musel stanovit čas. A bohužel jsem měl i smůlu, protože pravidlo pro všechny závody je stejné - nesmíme nikoho ohrozit. V posledním kole mi do cesty vstoupily dva chodci.
1:22

HRC 2024 20240323181017-424659-n
2 jízda Slotman/ Mini
Logicky musel Sloty na druhou jízdu, kvůli výměně. A jel pěkně. Možná jeho čas ovlivnilo, že chodce nepotkal.
1:19

HRC 2024 20240401182007-424940-n
3. jízda Martyn/ Lancia Delta
Lancia dostala podvozek z VW, uchycení bylo trochu krkolomné, ale drželo a vydrželo. No a martyn s ní šel do vedení.
1:17

HRC 2024 20240401181719-424932-n
4. jízda HonzaK / Dodge Baron
Ten název si vymyslel, Dodge to nebude, ale co už. Podvozek z Mini. A Honza byl při chuti a chtěl zajet i za nemocného Urálka.
1:14

HRC 2024 20240401181851-424936-n
5. jízda já / Porsche 911.
Holkyměly na odpoledne program, tak jsem to vzal za ně. Podvozek z VW, kastle klasika. Myslím, že jsem udělal maximum, abych děvčata potěšil.
1:15

HRC 2024 20240401182212-424944-n
6. jízda Jacek / Mustang
Jacek měl jet původně s Mini truckem, ale u něj se nám dlouho nedařilo spojit karoserii s podvozkem, naštěstí jsme měli ještě jednu karoserii jako zálohu.
Takže nasazená na podvozek z Mini, i když dost krkolomně a šlo se na to. Překvapivě toto auto na stejném podvozku jelo jinak než ty ostatní, bylo schopné driftů prakticky na místě.
1:18

HRC 2024 20240323182551-424667-n
7, jízda Jacek / Mini Truck
Už jen jízda mimo pořadí se zkouškou, jestli neupadne kastle. Neupadla
1:20

Výsledková listina

1. Dodge Baron - 10 bodů
2. Porsche 911 - 7 bodů
3. Lancia Delta - 5 bodů
4. Ford Mustang - 3 body
5. Mini Cooper  - 2 body
6. VW Beetle - 1 bod

VIDEO ZE ZÁVODU
https://www.youtube.com/watch?v=2Aikv0yuTyA&t=52s

HRC 2024 20240401182345-424948-vHRC 2024 20240401182346-424949-v
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 142

https://modely.forumotion.eu

Návrat nahoru Goto down

HRC 2024 Empty Re: HRC 2024

Příspěvek pro Admin Sun Apr 28, 2024 6:00 pm

RZ - 2

V sobotu 27,4 se uskutečnily druhé jízdy před ZDŠ J.Matiegky. Naprogramovali jsme rychlou i technickou trať na horní části. Betonový podklad je tu částečně rozbitý, auta to často i pocítila, jak jsou nízko.
HRC 2024 20240428174448-425588-v
Celé kolečko mělo podle měření 127 metrů, jelo se na tři kola.

1. jízda - Honza / Dodge Baron
Honza byl testovacím jezdcem, podle jeho jízdy jsme se mohli odrazit. Ale nebylo to tak jednoduché. Auto mu jelo vcelku v pohodě, ukázalo se však, že nerovnosti terénu s ním dokáží udělat velké věci - odhodit do jiného směru či dokonce skoro zastavit.
Dodge - 1:41

2. jízda - Martyn / Lancia Delta
To, co jsme viděli při první jízdě se 100% podepsalo na jízdě Lancie. Zažila 1 brutální zásek, kdy se z rychlosti o překážku zastavila, stejně jí to několikrát odhodilo zcela mimo směr jízdy. Nakonec hodně špatný čas.
Lancia - 2:04

3. jízda Slotman / Mini
Sloty jel o poznání lépe než předchozí vůz, možná to bylo dáno výškou nad terénem, to budeme muset vyhodnocovat později. A výsledek byl velice pěkný.
Mini - 1:38

4. jízda Jacek - Mustang
Jacek bude definitivně jezdit s Mustangem místo Mini trucku, ten má jinak udělané uchycení karoserie a bylo by dost složité jí někam napasovávat.  Mustang jel na první pohled rychle a vyrovnaně, tipovali jsme ho na lídra, nakonec to ale nevyšlo.
Mustang - 1:40

5. jizda já/ Beetle.
Z původního nápadu měnit karoserie na VW a Mini se nakonec vše měnilo, Beetle sdílí podvozek právě s Miníkem. Takže jsem mohl zajet zhruba stejný čas a to se ne úplně povedlo.
Beetle - 1:43

6.jízda Jenny / Porsche 911
Jenny byla první z děvčat, kdo se ujmul řízení rychlíka a bylo to řádné překvapení. Poprvé za volantem a hned vítězství !
Porsche - 1:37

Výsledek 2 závodu

Porsche 911 - 10 bodů
Mini Cooper - 7 bodů
VW Beetle - 5 bodů
Dodge Baron - 3 body
Ford Mustang - 2 body
Lancia Delta - 1 bod

Video ze závodu

https://www.youtube.com/watch?v=VNIbRpDipe0&t=408s

Naposledy upravil Admin dne Sun Oct 20, 2024 4:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Admin
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin Sun Apr 28, 2024 6:14 pm

RZ - 3

Když už jsme byli jednou u té školy, tak jsme se hned dohodli a jel se vzápětí další podnik.
HRC 2024 20240428174448-425589-v
Tentokráte to byl jakýsi sprint. Start od startovního kolíku, objet libovolný z dalších kolíků a zpět a tak dokola, dokud auto neobjede všechny. Pořadí nebylo určeno, každý jel podle svého uvážení.

1. jízda Jacek / Ford Mustang
Jacek nám názorně ukázal, že tentokráte to bude o rychlosti a taktice, než jsme se nadáli, byl v cíli
Mustang - 0,39

2. jízda  já / Beetle
Zkusil jsem to jezdit jiné pořadí a ono mi to vyšlo !
Beetle - 0,38

3. jízda - Jenny / Porsche 911
Vítězka závodu co skončil před pár minutami jela zase jiné pořadí, ale to nebyl ideální nápad.
Porsche - 0,44

4 jízda HonzaK / Dodge Baron
Ani Honza nezvolil optimální pořadí a podle toho vypadal i výsledný čas.
Dodga 0,44

5. jízda Martyn / Lancia Delta
Martyn by rád odřinil předchozí neúspěch, jenže tentokráte šlo jen o to, kdo kdy dorazí do cíle. A něco málo mu chybělo.
Lancia - 0:43

6. jízda Slotman / Mini Cooper
Jako všichni ostatní Sloty jel svojí trasu a ta se nakonec ukázala jako nejlepší !
Mini - 0,37

Výsledková listina RZ 3

Mini Cooper - 10 bodů
VW Beetle - 7 bodů
Ford Mustang - 5 bodů
Lancia Delta - 3 body
Porsche 911 - 2 body
Dodge Baron - 1 bod

Video ze závodu

https://www.youtube.com/watch?v=JCHCburJm2U&t=10s

Po třech závodech tedy máme tři vítěze. Kdo první to dokáže prolomit, nebo příště bude další ?

Naposledy upravil Admin dne Sun Oct 20, 2024 4:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Admin
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin Tue Apr 30, 2024 9:54 pm

RZ - 4

Další akce před školou, tentokráte trochu složitější.
HRC 2024 20240428174448-425590-v

Po ne velkém úspěchu v předchozích jízdách toto navrhl Honza.
Trať to nebyla složitá na zapamatování ale na techniku to bylo horší. Prostě se vyjelo z betonové plochy proti schodům, pak auto muselo vyjet nahoru, otočit se a zase dolů, hned točit doprava okolo sloupku a další sloupek byl za rohem. No a pak jednou brankou zpět do cíle. Problém nebyl na rovince, dokonce ani moc na sjezdu, největší problém byl výjezd. Ne, že by auta padala jako hrušky, pro to jsou ty plechy osazeny rantlíkem, ale přeci jen ta auta leží nízko nad zemí a při tom přechodu se leckomu povedlo se zaseknout a musel odcouvat na další pokus.

1. jízda HonzaK / Dodge Baron
Honza si to vymyslel, mohl se hned předvést, jak že to má vypadat. A na první pohled to bylo docela jednoduché, na výjezdu i sjezdu jeho auto jelo v pohodě. Takže jsme měli hozenou rukavici v prvním čase.

Dodge - 1:47

2. jízda Martyn / Lancia Delta
Při Martynově jízdě se naplno ukázal ten největší problém - nájezd na kolejnici. Nízký podvozek se mu hned dvakrát chytil za šrouby a dvakrát musel couvnout.To se podepsalo na čase.

Lancia - 2:05

3. jízda Slotman / Mini Cooper
Snaha byla ale výsledek byl ještě horší, všechny tři nájezdy musel opravovat. Jak sám potvrdil, auto si poskočí na šroubu a jede, kam se mu zachce.

Mini - 2:05

4. Jízda Jenny / Porsche 911
Jenny i v tomto závodě ukázala, že umí jezdit ani ne tak nejrychleji, jako s rozvahou. Spolehlivě projela tratí a čas byl slušný.

Porsche - 1:51

5. jízda já/ VW Beetle
Objektivně jsem si ten závod prohrál ještě před startem. Vlastně jsem měl nejmenší světlou výšku ze všech na předku, což mne poznamenalo v prvním i druhém výjezdu, kdy jsem drhnul kastlí o šrouby. Jinak jsem byl ale extrémně rychlý, což ukázal koečný výsledek.

Beetle 1:53

6. jízda Jacek / Ford Mustang
Jacek z nás měl jediný velký problém se sjezdem. Nahoru mu to šlo bez většího zaváhání, dolů se ale zdržel ve všech kolech. A ani na rovině nebyl úplně rychlý a přímočarý, bylo to takové uklouzané.

Mustang - 2:04

Výsledková listina RZ - 4

1. Dodge Baron - 10 bodů
2. Porsche 911 - 7 bodů
3. VW Beetle - 5 bodů
4. Lancia Delta - 3 body
5. Ford Mustang - 2. body
6. Mini Cooper - 1 bod

Dlužím nějaké ty součty

Výsledková listina po 4 závodech

Porsche 911 - 26 bodů
Dodge baron - 24 bodů
Mini Cooper - 20 bodů
vW Beetle - 15 bodů
Ford Mustang - 15 bodů
Lancia Delta - 12 bodů

Video ze závodu

https://www.youtube.com/watch?v=kpkQucS-n5o

Přestože to zatím vypadá vcelku hrozivě pro Martyna, situace není vůbec tragická. Stačí jedno vítezství a jeden debakl prvního a Lancia je tzv na dištanc.

Naposledy upravil Admin dne Sun Oct 20, 2024 4:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Admin
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin Sun Oct 20, 2024 12:54 pm

RZ - 5

Dnešní trochu netradiční jízda
HRC 2024 20241020124626-429724-v
Jelo se od křižovatky asfaltky s nezpevněnou cestou ta hřištěm. Start byl u rohového stromu, auta musela projet terénem okolo louže ( bahna), vyjet na asfalt po něm zpět do křižovatky, za kanálem točit na šotolinu.
Projet za lavičku, tam se otočit a zpět na start. Celkem se jela 4 kola. Vypadalo to jednoduše, ale tato auta nejsou úplně stavěná na terén.

1. jízda Slotman / Mini.
Sloty ukázal, že to jde projet terénem a že bude rozhodující, jakou trasu kdo vybere, jak bude auto v terénu plavat. Kousek na asfaltu byl extrémně rychlý, ale také krátký.

Mini 2:49

2. jízda Martyn / Lancia Delta
Jak Martyn psal, jeho stroj jezdí tak nějak kostrbatě. To asi proto, že je to rallyový speciál. A to také na dnešní trase ukazoval. Jel skutečně jako na rally a tomu odpovídal i výsledek.

Lancia Delta - 2:28

3. jízda  Jacek / Mustang
Jacek také na terénu nejel úplně zle, ale jedny hodiny se na výsledném čase podepsaly. Mezitím se v depu pilně makalo na výměně karoserií a baterií.

Mustang - 2: 40

4. jízda HonzaK / Dodge Baron
Honza prozatím útočí z druhého místa, dnes mohl svůj stroj posunout do celkového vedení. Výsledek nebyl zlý ale ...

Dodge Baron - 2:36

5. jízda Jenny / Porsche 911
Rychlé přehození karoserie, nová baterie a Jenny mohla ukázat, proč jsou holky zatím ve vedení. A jela skvěle. Neskutečně řezala zatáčky, nestačili jsme se divit. Nakonec to ale nestačilo.

Porsche 911 - 2:29

6. jízda Tom / VW Beetle
Jako u Jenny přehození karoserie, nová baterie a hurá na trať. Měl jsem před sebou dvě výzvy - zajet lépe se stejným podvozkem než Mini (zatím poslední) a zkusit je přiblížit zatím první trojici. A tak jsem do toho dal vše podle hesla hop, nebo trop. A ono to vyšlo !

VW Beetle - 2:20

Výsledková listina RZ

1. VW Beetle - 10 bodů
2. Lancia Delte - 7 bodů
3. Porsche 911 - 5 bodů
4. Dodge Baron - 3 body
5. Ford Mustang - 2 body
6. Mini Cooper - 1 bod

Výsledková listina po 5. závodech

1. Porsche 911 - 31 bodů
2. Dodge Baron - 27 bodů
3. VW Beetle - 25 bodů
4. Mini Cooper - 21 bodů
5. Lancia Delta - 19 bodů
6. Ford Mustang - 17 bodů

Video ze závodu
https://www.youtube.com/watch?v=3dfXj10eDM4
Admin
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro slotman Tue Oct 22, 2024 5:50 pm

RZ - 6

Jak jsme si v neděli řekli, tak se včera stalo a už jsme zase stáli na startu.
HRC 2024 20241022171749-429768-v

Tentokráte jsme zkusili jezdit okruh v blízkosti DDM. Start byl u závory před vjezdem k DDm, jelo se dolů na křižovatku, otočka a zpět. Na dlažbu, vyhnout se bludišti , na šnekovi otočka a okolo bludiště zpět do cíle.
Jízda byla sprintem, jelo se pouze na 2 kola ( kvůli možnosti setmění). Nakonec jsme to stihli tak, že se jely celkem dvě jízdy, výsledek té lepší se započítal.

1 jízda Jenny / Porsche.
Hned první pokus Jenny úplně nevyšel, bylo vidět, že listího už je na trase dost a to s auty občas hodilo. V jejím případě do trávy, odkud už nevyjela. Nakonec ani druhá jízda nebyla bez chybičky, na dolní zatáčce musela lehce zacouvat. Ale čas to tolik neovlivnilo.

Porsche 49:37

2. jízda Jacek / Mustang
Jacek byl včera hodně uklouzaný. Auto mu lítalo ze strany na stranu ale při první jízdě se na trati udržel. Při druhé už ne, chytil parádní hodiny.

Mustang 49:16

3. jízda Slotman / Mini
Včera už jsem si to musel odřídit sám, speedy byl v práci. Hned první jízda se mi docela povedla , největší problém pro mne byl objet bludiště  Rolling Eyes  Při druhé jsem si trochu zakufroval, tak se mi počítala ta první.

Mini  48:45

4. jízda HonzaK / Dodge
Honza včera jel tak nějak na jistotu. Nedělal moc chyb, ale ani se do toho bezhlavě nepouštěl a tak zajel dvě prakticky stejné jízdy.

Dodge - 50:09

Výměna karoserií a baterií proběhla, mohlo se jet dále.

5. jízda Tom / Beetle
Po počátečních problémech se nám Tom sakra rozjel ! Včera byl k nezastavení. Na dlažbě upaloval jak formule jedna, na asfaltu a listí plaval jak závodní člun. V obou jízdách patřil k tomu nejlepšímu.

Beetle 47:23

6. Jízda Martyn/ Lancia
Marťas měl po prvních závodech problém, byl daleko vzadu za ostatními. V terénu ovšem zabojoval a získal krásné druhé místo. Chutě si dělal i včera. Jenže první jízda, první kolo a super čas. A pak zaplavání a hup, už šel hledat auto do křoví. Musel si počkat na druhou jízdu. Ta už byla o poznání lepší. Listí mu sice dalo řádně zabrat ale bruslil na tom zdatně a hlavně rychle. Kam to bude nakonec stačit ?

Lancia 47 : 03

Výsledková listina RZ 6

1. Lancia Delta - 10 bodů
2. VW Beetle - 7 bodů
3. Mini Cooper - 5 bodů
4. Ford Mustang - 3 body
5. Porsche 911 - 2 body
6. Dodge Baron - 1 bod

Výsledková listina po 6. závodech

1. Porsche 911 - 33 bodů
2. VW Beetle - 32 bodů
3. Lancia Delta - 29 bodů
4. Dodge Baron - 28. bodů
5. Mini Cooper  - 26 bodů
6. Ford Mustang - 19 bodů
slotman
slotman
Admin

Poèet pøíspìvkù : 60

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro slotman Sun Oct 27, 2024 5:48 pm

RZ - 7
Dnes jsme řádně prohnali naše rychlíky. Jako první se jela sedmá zkouška, kterou byl slalom.
Postavili jsme trať v místě nad Billou, kde si již párkrát jelo. Krom naší šestice jsme ještě měnili další dvě karoserii.

HRC 2024 20241027215541-429888-v

1. jízda HonzaK / Dodge 2
Honza měl možnost vyzkoušet si trať s inentickým vozem nanečisto  Jel docela slušně, stanovil základní čas

Dodge 2 - 46:03

2. jízda speedy / Mustang 2
speedy využil stejnou možnost a vyzkoušel si trať se strojem, kterým měl za chvíli jet .

Mustang 2 - 45:32

3. jízda Martyn / Lancia
No, zatím jeli všichni přibližně stejně, občas se vyskytla chybička, ale výsledky byly hodně podobné.
Martyn tedy stanovil základní čas pro ostatní stroje.

Lancia - 45:47

4. jízda
Slotman / Mini
Musel jsem na to šlápnout a to jsem i udělal. Vůbec nebylo jednoduché udržet auto na trati, ale povedlo se

Mini - 43:17

A začalo velké převlíkání kabátů.

5. Honza K / Dodge Baron
Tedy ostrá jízda a Honza čas tlačil dolů. Dojel se super časem.

Dodge - 44,03

6. jízda speedy / Mustang
I speedy nastoupil s ostrým strojem a klouzal lépe než při testovací jízdě. Nakonec z toho bylo fantastických

Mustang - 42,90

7. jízda Tom / Beetle
Nutno říci, že Tom jel na úrovni všech ostatních, v tomto závodě rozhodovaly centimetry na trati a těch ujel Beetle více.

Beetle - 46,10

8. jízda Jennny / Porsche
Jenny se stává pilotkou č.1 a s autem si už dobře rozumí. To ukázala i dnes, kdy poršátko zase útočilo na medaile.

Porsche - 43:10

Výsledková listina RZ 7

1. Mustang - 10 bodů
2. Porsche - 7 bodů
3. Mini - 5 bodů
4. Dodge - 3 body
5. Lancia - 2 body
6. Beetle - 1 bod

Výsledky po 7 závodech

1. Porsche 911 - 40 bodů
2. VW Beetle - 33 bodů
3. Dodge Baron - 31 bodů
4. Mini Cooper - 31 bodů
5. Lancia Delte - 31 bodů
6. Ford Mustang - 29 bodů

Nádherně se nám to srovnalo a to zdaleka nebyl konec !

Naposledy upravil slotman dne Sun Oct 27, 2024 9:58 pm, celkově upraveno 1 krát
slotman
slotman
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro slotman Sun Oct 27, 2024 6:05 pm

RZ - 8

Následoval další závod a tím byly duely. Trať se zjednodušila na ovál s mírnou vyjížďkou do prostoru Star/Cíl. Jelo se na 5 kol a piloti měli hned dva problémy - jelo se na střední rychlost, což by teoreticky měla být výhoda, ale na trati byl ještě jeden, mnohdy dost neřešitelný problém a to bylo soupeřovo auto.
Autům se počítaly časy, podle nich bylo stanoveno konečné pořadí.

HRC 2024 20241027215541-429887-v

1 jízda Mini / Mustang
speedy byl dnes v ráži a tak chtěl i v druhém závodě získat vítězství. A dělal pro to hodně. Tom ho neustále sledoval ze vzdálenosti 1-2 metry a nepodařilo se mu ho dohnat po celou dobu jízdy.

Mustang - 38 vteřin
Beetle  - 42 vteřin

2. jízda Porsche / Dodge Baron
Zde je třeba vyzdvihnout perfektní výkon Jenny, jela jako ďábel a byl to skutečný boj o bednu. Honza jí nic nedaroval zadarmo, naopak, dostal se do vedení a už jí k útoku nedal šanci.

Dodge Baron - 33 vteřin
Porsche 911 - 37 vteřin

Vyměnili se karoserie a jelo se dál.
3. jízda Dodge 2 / Lancia
Martyn v této jízdě vlastně jel na čas, Honza mu to trochu stěžoval přítomností nesoutěžního vozu na trati. Martyn si s ním ale poradil.

Lancia - 53
Dodge 2 - 45

4.jízda Mini / Mustang 2
Tady jsme si to konečně se speedym mohli rozdat na férovku. Bohužel musím konstatovat, že byl tentokráte lepší.

MIni - 46
Mustang 2 - 45

Výsledková listina RZ 8

1.Dodge Baron - 10 bodů
2. Porsche 911 - 7 bodů
3. Ford Mustang - 5 bodů
4. VW Beetle - 3 body
5. Lancia Delta - 2 body
6. Mini Cooper - 1 bod

Celkové výsledky po 8 jízdách

1. Porsche - 47 bodů
2. Dodge - 41 bodů
3. Beetle - 36 bodů
4. Mustang - 34 bodů
5. Lancia - 33 bodů
6. Mini - 32 bodů

Naposledy upravil slotman dne Sun Oct 27, 2024 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát
slotman
slotman
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro slotman Sun Oct 27, 2024 9:51 pm

RZ - 9

Na stejné trati jsme si dali ještě jeden závod, tentokráte ale na čas. Jelo se na maximum, celkem 5 kol.

1. jízda Slotman / Mini
Zahájil jsem sprint. Vůbec to nebylo jednoduchý. Udělal jsem jednou hodiny ale jinak snad dobrý.

Mini - 55 vteřin

2. jízda speedy / Mustang
speedy to vzal skutečně zhurta, měl i velkou diváckou kulisu. Asi 10 páníčků a 10 psů Twisted Evil Konečný výsledek

Mustang - 48 vteřin

3. jízda Martyn / Lancia
Martyn s Lancií neudělal moc chyb  a neustále se řítil vpřed za slušným výsledkem. A ten se dostavil.

Lancia - 49 vteřin

4. jízda HonzaK / Dodge
Honza se snažil seč mohl, 4 kola jel skvěle. V pátém ale udělal dost chyb.

Dodge - 50 vteřin

5. jízda Tom / Beetle.
Tom sice začal rychle, ale hned se mu to vymstilo. Když pak ještě jednou zakufroval ve 4 kole, bylo po slušném výsledku.

Beetle - 53 vteřin

6. jízda Jenny / Porsche
Jenny začala skvěle a první dvě kola měla asi nejlepší. Ve třetím, čtvrtém i pátém přišly chybičky, které jí stály drahocený čas.

Porsche 52 vteřin.

Výsledková listina RZ 9

1. Mustang - 10 bodů
2. Lancia - 7 bodů
3. Dodge - 5 bodů
4. Porsche - 3 body
5. Beetle - 2 body
6. Mini - 1 bod

Stav po 9 závodech

1. Porsche - 50 bodů
2. Dodge - 46 bodů
3. Mustang - 44 bodů
4. Lancia - 40 bodů
5. Beetle - 38 bodů
6. Mini - 33 bodů
slotman
slotman
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro slotman Mon Oct 28, 2024 2:28 pm

RZ - 10

Je pěkně a tak jezdíme jako o život. Jacek se bude divit.
HRC 2024 20241028134424-429913-v

Nic jsme nevymýšleli, vlítli do parku k DDM a jak se jezdilo z křižovatky k DDM, tak jsme to vzali na druhou stranu s otočkou u brány vedle hřiště.

1. jízda HonzaK / Dodge Baron.
Co k jízdě říci ? Snad jen pozor na žaludy ! Hned po startu na jeden najel. Jinak už to bylo rychlé.

Dodge -  1.27:90

2. jízda Slotman / Mini
Hned jsem se postavil na start abych odčinil včerejší prohru. A nepotkal jsem želud.

Mini - 1.20:65

3. jízda speedy/ Mustang
speedymu to včera šlo. A dnes jezdil jak opilej námořník - ze strany na stranu.

Mustang - 1.25:50

4. jízda Tom / Beetle
Tom sice v zatáčkách dost plaval, ale zato na rovinkách letěl a na výsledku to bylo vidět.

Beetle 1.18:15

5. jízda Martyn/ Lancia
Martyn nejel vůbec špatně, jen prostě měl smůlu. Dvakrát dostal hodiny a to se muselo na výsledku podepsat.

Lancia 1.30 : 12

6. jízda Jenny / Porsche 911
i susan se bude asi divit, kolik toho kolegyně v týmu odjela.  Jenny se naučila jezdit na hraně. A i dnes tak jela. Skoro se to vyplatilo. Bohužel jednou musela couvnout.

Porsche - 1.22:20

Výsledková listina RZ 10

Beetle - 10 bodů
Mini - 7 bodů
Porsche - 5 bodů
Mustang - 3 body
Dodge - 2 body
Lancia - 1 bod

Výsledek po 10 jízdách.

Porsche 911 - 55 bodů
Dodge Baron - 48 bodů
VW Beetle - 48 bodů
Ford Mustang - 47 bodů
Lancia Delta - 41 bodů
Mini Cooper - 40 bodů

Co z toho plyne ? O tomto víkendu jsem si parádně zajezdil, ale šanci vyhrát už nemám, mám nedostižnou ztrátu 15 bodů, kdy teoretický rozdíl je 18.  Stejně na tom je asi i Martyn,
Zbylá čtveřice si to ještě o titul může rozdat.
Jenže se stačí podívat na výsledky zpětně. Holky se dostaly na první místo v RZ 4 a od té doby tam nikoho nepustily  affraid  affraid  affraid
slotman
slotman
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martyn Fri Nov 01, 2024 9:20 pm

Já to rozhodně nevzdám.
Martyn
Martyn

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down